Om oss

Kallfeldts Läder AB startades 1989 i Nissafors, mitt i Gnosjöregionen, av Birgitta och Göran Kallfeldt. Båda med många års tidigare erfarenhet av tillverkning av läder- och skinnprodukter. Sedan 1990 har vi vår produktionslokal, lager, kontor och butik i den gamla skjortfabriken på Norra Bruksvägen 5 i Nissafors. Här i moderna lokaler sker all vår lädertillverkning.

Unika produkter

Idag är våra största produkter specialdesignade läderartiklar för reklamändamål. Även mycket legotillverkning åt företag. Våra produkter finns inte ute i butiker eftersom våra kunder oftast vill ha produkterna märkta med en prägling av något slag, t.ex. en företagslogga eller ett namn. I nästa 30 år har vi tillverkat  och levererat unika läder- och skinnprodukter till en stor mängd nöjda kunder, däribland vår svenska kungafamilj. Något vi är mycket stolta över.

Ett stort urval av läder- och skinnprodukter

Vi har ca 300 egna modeller att välja på med allt från kontofodral, visitkortsfodral, nyckelringar, iPadfodral, iPonefodral, laptopväskor, förkläde, nyckelfodral, passfodral, smålandsbörsar, plånböcker, reseplånböcker till bälten. Vi kombinerar form med funktion och erbjuder praktiska trendiga produkter i flera färger. Alla våra produkter tillverkas i älg- och kalvskinn från skandinavien och Italien.

Kom hit och känn doften!

Vi har en egen fabriksförsäljnig sedan många år tillbaks. Kallfeldts läder har numera också en Brunvit vägskylt (sevärda och intressant besöksmål) denna finns utmed väg 151:an.  I vår butik kan du köpa svensktillverkade lädervaror. Dessutom erbjuder vi rundvandring i verkstaden och en inblick i hur våra skinnprodukter tillverkas. Vår fabriksbutik lockar såväl turister från Danmark, Frankrike, Holland, Tyskland, som svenska skolklasser, familjer och pensionärer. Bussbesök förbokas via mail alt. telefon.