Fabriksbutiken

Varmt välkommen att göra ett besök i vår fabriksbutik i Nissafors, mellan Hestra och Gnosjö. Här hittar du hela vårt sortiment av läderprodukter ca 300 modeller. Du får naturligtvis också  göra ett studiebesök i verkstaden där vi visar hur  de olika produkterna blir till. Eftersom det är så unikt att få komma in och studera tillverkning på nära håll, tyckte Vägverket och Smålands turism år 2004 att vi var klassad för den internationella "Brunvita" vägskyltning (sevärda turistmål). Hitta till oss; Följ vägskylten "Läderindustri" från 151:an mot Anderstorp in i Nissafors. Under 2011 har vi byggt till vår butik och även gjort en handikappsramp utvändigt. 

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

 

Känn doften! Ett besök hos oss är en upplevelse utöver det vanliga. Sedan starten 1989 har vi haft tusentals besökare som fått se och uppleva lädertillverkning på nära håll. Från stansning, prägling och skärfling, till limning och sömnad av den färdiga produkten. I vår verkstad  har du möjligheten att känna på den ursprungliga råvaran – skinnhudar av älg, kalv,ren och lax, bli guidad i verkstaden, fynda i fabriksbutiken och hitta din egen favoritplånbok. Det går också bra för besökarna att på plats tillverka sin egen plånbok, vi hjälper till att visa. 

 

Givetvis accepterar vi betalkort samt swishbetalning!

 

Öppettider 2020

Fabriksbutiken kommer att vara öppen,

Mån-Tors 9-15

Fre 9-13


Pga. Covid-19 så kommer vi inte att ha öppet in till fabriken för besökare och vi kommer inte att erbjuda tillverkning av barnplånböcker i år.

Vi hoppas ni har förståelse för detta och önskar er en trevlig sommar med ett stopp hos Kallfeldts Läder.

---

The factory store (outlet) will be open,

Monday-Thursday 9-15

Friday 9-13
 

Due to Covid-19, the factory will be closed to customers and we will not offer ”make your own wallet” this year.

We hope for your understanding and wish you a nice summer with a stop at Kallfeldts Läder.

 

 

Fler brunvita skyltar utmed 151;an;

Förboka gärna ditt bussbesök.